Ayat Seribu Dinar




:: Ayat Seribu Dinar ::
Mafhumnya: Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup Dan diberikannya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.

Pooh

salam...

smlm 30min sblom balik aku kemas2 meja aku ni...
peh tu terdetik lak nk hias meja ngan pooh...
aku ni kan ske shopping online...
so, try la search kat yahoo...

mcm2 pooh stuff aku jupe..
syiookkknye... sungguh teruja aku ni haa...
sudahnya sampai kul 6 lebih aku leka dpn pc..
org lain dh balik, aku kunun2 bz wat keje ar...
ahaksss...

opismate aku siap ckp...
selama ni brg smpai dr area malaysia je..
x lama lagi huder dpt courier dr oversea..
ecehh! poyo jer...

nape tah skrg ni kegilaan aku terhadap pooh makin menjadi2... ekekke...

kete pon aku leh terlintas nk make over... kalo bleh semua brg pooh nk sumbat dlm tu... kuang3x

Motivasi bagi Agen MasterEload

Motivasi bagi Agen MasterEload

Hi semua,

Kami ingin membawa kisah salah seorang Agen MasterEload yang berjaya. Setelah 4 bulan berkecimpung dalam perniagaan ini, beliau buat pertama kali ingin berkongsi dengan seluruh agen MasterEload bahawa perniagaan ini AMAT menguntungkan.

Pada 9 Mac 2008 yang lalu, beliau telah mengeluarkan hasil komisen MasterEload sebanyak RM6,500.




Dengan hasil tersebut, beliau telah membeli sebuah motosikal Yamaha Nouvo S bernilai RM5,500 secara tunai dan selebihnya digunakan bagi membeli aksesori motosikal tersebut.





Ini menunjukkan tidak mustahil anda untuk berjaya di MasterEload. Kunci utama ialah;
>>> Sentiasa berusaha tanpa putus asa.
>>> Minat yang berterusan.
>>> Membaca panduan panduan di PanduanME atau secara amnya, internet.
>>> Inisiatif adalah penting supaya anda dapat berdikari sendiri untuk berjaya.
>>> Jujur dan Amanah.

Oleh itu, seperti rakan kita di atas, 4 bulan beli motosikal,
bayangkan kalau 8 bulan atau setahun?

MasterEload bukan skim cepat kaya,
usaha sikit untung sikit, usaha banyak untung pun banyak.

Renungkan....


--->> Ihsan dari Blog Panduan ME <<---

Promosi Bulan March

Love is in the air....



Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers